Beveiliging en alarmsystemen in Vlaams-Brabant: scherpe prijzen!

Ruim 25 jaar ervaring op het gebied van beveiliging, alarmsystemen en hang- en sluitwerk. Netwerk van beveiligingsexperts!

beveiliging Vlaams-Brabant

Beveiliging Vlaams-Brabant

Wilt u graag de veiligheid van uw huisgenoten garanderen, of voorkomen dat er wordt ingebroken bij uw bedrijfspand in Vlaams-Brabant? Dan adviseren wij gedegen onderzoek naar de diverse mogelijkheden voor beveiliging die worden aangeboden bij u in de regio. Zo hebt u bij de meeste beveiligingsspecialisten de keuze uit een groot aantal alarmsystemen, bewakingscamera’s en andere vormen van inbraakbeveiliging en brandpreventie. Bent u benieuwd naar de beste vorm van beveiliging bij u thuis? Wij sturen u graag een geheel vrijblijvende offerte toe voor alarmsystemen of bewakingscamera’s binnen uw budget.

Uw huis of bedrijf goed beveiligen

Het beveiligen van woningen en bedrijven kan met behulp van verschillende technieken. Voor particuliere woningen in Vlaams-Brabant wordt over het algemeen gekozen voor camerabewaking, eventueel gekoppeld aan een (draadloos) systeem voor brandpreventie. Een alarmsysteem voor in huis hoeft niet veel te kosten, en kan vaak gemakkelijk en snel worden geïnstalleerd. De inbraakbeveiliging van bedrijfspanden vereist vaak meer aandacht en een langere installatietijd. Het beveiligen van een bedrijf kan met behulp van bewakingscamera’s en is uit te bereiden met installaties voor brandbeveiliging en overige alarmsystemen. Om te bepalen welke alarminstallatie het meest geschikt is voor uw huis of bedrijf, bekijken wij samen met u wat de beste optie aan de hand van uw budget, wensen en eisen voor veiligheid.


alarmsystemen Vlaams-Brabant
draadloos alarmsysteem Vlaams-Brabant

Alarmsystemen Vlaams-Brabant

In Vlaams-Brabant kunt u bij menig professional diverse soorten alarmsystemen aanschaffen. Een alarmsysteem kan zowel draadloos als met een vaste lijn worden geplaatst. Bovendien hebt u de keuze uit een stil als een hoorbaar alarm. Stille alarmsystemen worden geactiveerd zodra er iemand een deur of raam openbreekt, maar de inbreker zal hierdoor niet gewaarschuwd worden. Het alarm stuurt een signaal naar u thuis of naar de politie, waarna u zelf actie kunt ondernemen. Alarmsystemen die lawaai maken zijn met name bedoeld als afschrikmiddel. Het voordeel van dergelijke alarmsystemen is de relatief lagere prijs. Wij informeren u met alle plezier.

Draadloos alarmsysteem

Er zitten diverse voordelen verbonden aan de keuze voor een draadloos alarmsysteem. Zo heeft u ten eerste geen kabels meer door uw huis of bedrijfspand voor de alarminstallatie. Daarnaast zijn er geen installatiekosten nodig voor het installeren van de alarminstallatie. Het is in de meeste gevallen mogelijk om zelf de onderdelen te plaatsen, waarna de leverancier deze aansluit op het draadloze netwerk. Het nadeel van een draadloos alarmsysteem is dat u het risico loopt dat de batterijen na verloop van tijd opraken. Wij adviseren over het algemeen om na een jaar de batterijen op voorhand te vervangen om problemen te voorkomen.

camerabewaking Vlaams-Brabant
beveiligingscamera Vlaams-Brabant

Bewakingscamera

Naast een alarminstallatie is het tevens een optie om één of meerdere bewakingscamera’s op te hangen. Camerabewaking is bewezen effectief voor het afschrikken van inbrekers, en heeft daarom een positief effect op de inbraakbeveiliging. Het is bovendien bij veel bedrijventerreinen aan te raden om te kiezen voor camerabewaking. Mocht men proberen iets van het terrein te stelen, dan zal u dankzij de beveiligingcamera’s de daders eventueel nog kunnen opsporen. Het is hierbij wel van belang dat u kiest voor een bewakingscamera met voldoende pixels en een infrarood functie om te filmen tijdens het donker. Laat u altijd goed informeren door een camerabewaking expert uit Vlaams-Brabant.

Soorten beveiligingscamera

Voor de inbraakbeveiliging zijn er diverse soorten beveiligingscamera’s beschikbaar. De meest standaard en goedkope beveiligingscamera is de analoge variant. Deze worden al jarenlang gebruikt, en geven een prima beeld maar worden steeds vaker vervangen door HD bewakingcamera’s. Een andere veel toegepaste variant van camerabewaking is bewaking met behulp van IP camera’s. Hoewel deze een tijdlang werden gezien als een zeer specialistisch model, zijn ze vandaag zelfs bij de drogist verkrijgbaar. Wilt u meer weten over camerabewaking en de beschikbare bewakingscamera’s die u kunnen helpen bij de inbraakbeveiliging? Onze beveiliging experts uit Vlaams-Brabant informeren u graag.

brandbeveiliging Vlaams-Brabant
brandkasten Vlaams-Brabant

Brandbeveiliging

Brandbeveiliging is een ander aandachtsgebied voor de beveiliging van huis en zakenpand. De brandbeveiliging kan worden uitgevoerd met een standaard brandmeldinstallatie die gekoppeld is aan de alarminstallatie voor inbraak, maar er zijn meer oplossingen voor brandpreventie. Zo is het naast een brandmeldinstallatie mogelijk om speciale branddeuren te plaatsen of brandwerend glas dat ervoor zorgt dat vlammen vertraagd worden. Dergelijke methoden voor brandpreventie worden door onze beveiliging specialisten uit Vlaams-Brabant meestal gezien als additionele oplossingen, naast de standaard brandbeveiliging.

Brandkasten

Een derde techniek die vaak wordt toegepast voor het voorkomen van brandschade is het installeren van brandkasten. Brandkasten zijn weer net wat anders dan een kluis, omdat ze niet perse moeilijk te openen zijn, maar vlammen vertragen wanneer er brand ontstaat. Professionals op het gebied van brandpreventie en brandbeveiliging hebben vaak diverse kasten in hun assortiment zitten, en kunnen deze desgewenst bij u installeren. Hebt u vragen over de prijzen voor het plaatsen van een brandkast, of hebt u een andere vraag over brandbeveiliging? Aarzel dan niet om het webformulier in te vullen en wij beantwoorden uw hulpvraag spoedig.

beveiliging offertes

Direct contact met een beveiligingsexpert

Wie meer wil weten over beveiliging van woningen en bedrijfspanden is bij ons aan het juiste adres. Wij informeren u met alle plezier over verschillende alarmsystemen, de opties voor het plaatsen van een alarminstallatie en de beste vormen van inbraakbeveiliging. Daarnaast kunt u bij ons geheel vrijblijvend een offerte aanvragen van een beveiliging expert of slotenmaker uit Vlaams-Brabant. Vergelijk de gekregen offerte met het aanbod en de prijzen van andere beveiliging specialisten om zo te kiezen voor een vakman die bij u past! Wij garanderen een snelle en vakkundige hulp tegen aantrekkelijke prijzen, wij staan graag tot uw dienst!