veiligheidssloten

Hang- en sluitwerk

Om uw woning goed af te sluiten en om indringers buiten de deur te houden is het belangrijk dat u goed hang- en sluitwerk heeft geïnstalleerd. Bent u op zoek naar goed hang- en sluitwerk? Onze slotenmaker helpt u graag. Scharnieren en sloten, beide vallen onder hang- en sluitwerk. Als u zorgt voor kwalitatief goed hang- en sluitwerk maakt u het inbrekers al een stuk lastiger om in te breken en daarnaast zorgt het bij u voor een veilig gevoel.

Start gratis offerteaanvraag

Na het invullen van het offerteformulier ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte van een specialist uit uw regio. U maakt vervolgens gemakkelijk contact met de slotenmaker die u kan helpen met de juiste keuze voor deursloten en raamsloten in uw woning.

Inbraakbeveiliging

Om uw woning te beschermen tegen inbraken, kunt u verschillende maatregelen nemen. Als eerste zorgt u natuurlijk voor goed hang- en sluitwerk. Zowel bij uw deuren als ramen is het verstandig om hier rekening mee te houden. Als u zorgt voor goed hang- en sluitwerk maakt u het een inbreker al stukken lastiger om in te breken. Dit zorgt er voor dat een inbreker langer bezig is wat er vaak voor zorgt dat ze afhaken. Daarnaast zijn er nog andere maatregelen die u kunt nemen, zoals een veiligheidsslot, een elektrisch slot of een insteekslot. Naast hang- en sluitwerk zoals deursloten en raamsloten zijn er veel systemen die u helpen om uw woning te beveiligen. Onze slotenmaker vertelt u meer over inbraakbeveiliging.


Deursloten

Een belangrijke stap om inbrekers buiten de deur te houden en om uw woning te beveiligen, zijn goede deursloten. Wij zorgen voor goede deursloten en de installatie van uw deursloten. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit de volgende sloten: cilinderslot, oplegslot, elektrisch slot, insteekslot. Eén van de populairste deursloten is een cilinderslot. Een cilinderslot is een slot wat tegenwoordig in elke deur, vaak buitendeuren zoals een voordeur, zitten. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een oplegslot. Een oplegslot kunt u zelf installeren als u zelf handig bent op het gebied van klussen, maar wij doen dit ook graag voor u. Ook bij het vervangen van uw deurslot zoals een cilinderslot helpt onze slotenmaker u graag.

Raamsloten

Tegenwoordig wordt er steeds meer gebruik gemaakt van raamsloten. Dit maakt het voor inbrekers lastiger om binnen te komen. Raamsloten zitten altijd alleen aan de binnenkant van een raam. Raamsloten hoeven immers niet opengemaakt te worden vanaf de buitenkant. Vaak bestaat de keuze voor raamsloten uit raambomen, raamgrendels en espagnoletten. Elke soort heeft voor- en nadelen. Onze slotenmaker neemt graag een kijkje bij u zodat hij advies kan geven over welke raamsloten als vorm van hang- en sluitwerk het beste bij uw woning passen. U ontvangt van ons een vrijblijvende offerte, neem daarom nu contact met ons op.

Hang en sluitwerk

Veiligheidssloten

Iedere woning is beveiligd met hang- en sluitwerk, zoals deursloten en raamsloten. Aangezien inbrekers steeds creatiever worden met manieren om uw woning toch binnen te dringen, is het verstandig om ook te kijken naar veiligheidssloten als vorm van hang- en sluitwerk. Een veiligheidsslot is een mechanisme. Dit mechanisme zorgt voor de vergrendeling van de deur. Bij een veiligheidsslot gaat met één sleutelbeweging de deur op drie plaatsen op slot. Dit zorgt ervoor dat deze veel moeilijker is om open te breken. Als u op zoek bent naar een goede beveiliging van uw deursloten en raamsloten, zet u met een veiligheidsslot al een goede stap. Onze slotenmaker kan u meer informatie geven over veiligheidssloten.

contact met slotenmaker

Prijzen

De prijzen voor hang- en sluitwerk kunnen verschillen. Zo hangt het ervan af waar u voor kiest als het gaat om deurbeslag, deursloten en raamsloten. U kunt kiezen uit verschillende sloten, zowel voor ramen als voor deuren. Daarnaast kunt u kiezen uit gewone sloten zoals een cilinderslot, of extra beveiliging zoals bij een veiligheidsslot. Wij zorgen ervoor dat u in ieder geval de laagste prijs betaald. Er komt een slotenmaker uit uw omgeving langs en u krijgt van ons een vrijblijvende offerte. Neem daarom nu contact met ons op. Dit doet u gemakkelijk door het contactformulier in te vullen.

Contact met een slotenmaker

Is er onlangs bij u ingebroken of misschien bij u in de buurt? Bent u uw sleutels kwijtgeraakt, wilt u uw deursloten vervangen of bent u gewoon op zoek naar extra beveiliging voor uw woning? Dan helpen wij u graag. Onze slotenmaker geeft u advies over hang- en sluitwerk en verschillende sloten, zowel voor ramen als voor deuren. Daarnaast installeert onze slotenmaker de deursloten en raamsloten voor u. Onze slotenmaker zorgt ervoor dat u goed hang- en sluitwerk heeft, wat ervoor zorgt dat uw woning goed beveiligd is en wat zorgt voor een veilig gevoel bij u. Neem nu contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan.