Beveiliging en alarmsystemen in Brasschaat: scherpe prijzen!

Ruim 25 jaar ervaring op het gebied van beveiliging, alarmsystemen en hang- en sluitwerk. Netwerk van beveiligingsexperts!

beveiliging Brasschaat

Beveiliging Brasschaat

De beveiliging van woningen is iets waar mensen vaak weinig aandacht aan besteden. Toch is het aan te raden goed te kijken naar de opties die u heeft voor brandbeveiliging en inbraakbeveiliging. Het toevoegen van een enkele bewakingscamera kan bijvoorbeeld al zorgen voor een verlaging van de kans op een inbraak met ongeveer 50%. De medewerkers van ons netwerk in Brasschaat zijn niet alleen gespecialiseerd in de beveiliging van particuliere woningen, wij leveren tevens alarmsystemen voor bedrijfspanden, zoals een draadloos alarmsysteem, maar ook een speciaal op maat gemaakte brandmeldinstallatie. Bent u benieuwd naar de prijzen van inbraakbeveiliging, alarmsystemen of wilt u meer weten over camerabewaking? Neem dan contact met ons op via het webformulier. Wij helpen u graag.

Uw huis of bedrijf goed beveiligen

Wanneer wij spreken over de beveiliging van een huis of bedrijf, dan gaat het niet alleen om de inbraakbeveiliging, maar ook om diverse opties voor brandpreventie en brandbeveiliging. Zowel brand- als inbraakbeveiliging zijn technieken waarbij u het beste de hulp van een specialist in kan schakelen. De medewerkers uit ons netwerk in Brasschaat hebben een ruime ervaring op het vakgebied en adviseren u met alle plezier over de verschillende alarmsystemen en de voordelen van een bewakingscamera met infrarood optie. Bent u op zoek naar een draadloos alarmsysteem? Vul dan op het webformulier dan vandaag nog uw wensen en maximale budget in en wij bieden u snel een vrijblijvende offerte op maat aan.


alarmsysteem Brasschaat
draadloze alarmsystemen Brasschaat

Alarmsystemen Brasschaat

Alarmsystemen zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten. Zo kunt u bij menig beveiliging professional uit Brasschaat terecht voor zowel een draadloos als bekabeld alarmsysteem, en moet u kiezen uit alarmsystemen met toegevoegde beveiligingscamera’s en sensoren, of zonder extra toevoegingen. Wilt u graag een alarminstallatie installeren bij uw huis? Dan adviseren wij te kiezen voor een alarmsysteem met geluid. Voor bedrijfspanden geldt echter dat alarmsystemen met een stil alarm de beste keuze zijn. Zo wordt de inbreker niet afgeschrikt, maar de politie en/of uzelf zult direct worden geïnformeerd over de activiteit. De kosten voor een alarminstallatie zijn afhankelijk van diverse factoren.

Draadloos alarmsysteem

Een draadloos alarmsysteem laten installeren is een uitstekende vorm van inbraakbeveiliging. Het voordeel van een draadloos systeem is dat u hierbij geen last hebt van kabels door het huis of het bedrijf. Daarnaast zijn de installatiekosten voor een draadloos model relatief laag, omdat u de (meeste) onderdelen zelf kunt installeren. Het aanschaffen van draadloze alarmsystemen brengt één groter risico mee: u hebt kans dat de batterijen na verloop van tijd op raken. Om problemen te voorkomen adviseren wij onze klanten uit Brasschaat daarom over het algemeen om deze elk jaar te vervangen. Wij garanderen een hoge kwaliteit en scherpe prijzen. Neem snel contact met ons op!

bewakingscamera Brasschaat
beveiligingscamera voor bedrijf in Brasschaat

Camerabewaking

Alarmsystemen kunnen los worden geïnstalleerd, maar we kunnen deze ook koppelen aan diverse bewakingscamera’s. Een beveiligingscamera heeft als additioneel voordeel dat u niet alleen hoort dat er een inbraak gaande is, maar dat u tevens beeld heeft van de situatie. Hoewel u dankzij de camerabewaking de functie van alarminstallaties sterk kunt uitbreiden moet u hierbij wel zeker zijn van het budget. Het installeren van bewakingscamera’s kan aardig in de prijzen oplopen, afhankelijk van uw wensen op het gebied van beeldkwaliteit en extra functies. Het is bijvoorbeeld een optie om de beelden van een beveiligingscamera door te sturen naar uw pc of laptop.

Soorten beveiligingscamera

Wij krijgen van onze klanten uit Brasschaat regelmatig de vraag welke soort bewakingscamera het meest geschikt is voor een professionele camerabewaking. Het antwoord hierop is echter afhankelijk van uw exacte wensen voor de camerabewaking en de mogelijkheden die u thuis of bij het bedrijfspand heeft. De meest standaard beveiligingscamera is een analoge camera. De analoge camera geeft dankzij nieuwe technieken een uitstekend beeld en wordt onder andere in banken gebruikt. Daarnaast zijn er nieuwere bewakingscamera’s beschikbaar zoals IP en HD-SDI camera’s. Deze kunnen onder andere worden uitgebreid met infrarood lenzen en zijn draadloos te bevestigen. Wij informeren u met alle plezier.

brandpreventie Brasschaat
inbraakbeveiliging Brasschaat

Brandbeveiliging

Naast de beveiliging van uw huis tegen inbraak, is ook de brandbeveiliging van belang. Brandbeveiliging (en brandpreventie) kan worden gekoppeld aan diverse alarminstallaties maar kan ook los van de inbraakpreventie worden ingezet. Brandbeveiliging kan bijvoorbeeld met behulp van een brandmeldinstallatie. De meeste mensen hebben al een eenvoudige brandmeldinstallatie in huis: een rookmelder. Voor bedrijven adviseren wij echter om te kiezen voor uitgebreidere alarmsystemen, bijvoorbeeld door de brandmeldinstallatie te koppelen aan een sprinklersysteem of het spuiten van schuim. Een vorm van brandpreventie is tevens het plaatsen van brandvertragende deuren en brandwerende beglazing of isolatie.

Brandkasten

De werking van brandkasten is voor veel mensen onbekend: velen denken dat deze hetzelfde werken als een kluis. Brandkasten zijn echter ontwikkeld met het oog op brandveiligheid en brandpreventie. De kast werkt met diverse materialen die brandvertragend zijn, waardoor documenten en andere zaken tot wel drie uur tegen brand beschermd zijn. Wilt u meer weten over de opties voor het plaatsen van een brandkast, of bent u benieuwd naar de prijzen voor andere methoden voor brandpreventie? Aarzel dan niet om ons webformulier in te vullen. Wij kunnen u van de gewenste informatie voorzien of sturen u een geheel vrijblijvend offertes toe. Kies voor de beveiliging expert die het meest met uw wensen overeenkomt.

beveiligingsexpert Brasschaat

Direct contact met een expert

Een alarmsysteem, camerabewaking en brandbeveiliging: er is van alles wat u kunt doen om uw huis en/of bedrijfspand veiliger te maken. Dergelijke vormen van beveiliging brengen echter allen aardig wat kosten met zich mee, afhankelijk van de kwaliteit die u eist. Over het algemeen zal de beveiliging van bedrijven meer kosten dan het beveiligen van een huis. Bent u op zoek naar een expert uit Brasschaat die voor u bewakingscamera’s of een alarminstallatie kan installeren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze slotenmakers en beveiligingsexperts zijn u met alle plezier van dienst en hebben allen een ruime ervaring binnen het vakgebied. Tot snel in Brasschaat!